Italiaanse balletjes
- Gehakt mengen met fijngehakt sjalotje en Italian mix kruiden, peper en zout.
- Bakken in olijfolie.
- Voor de saus: een teentje look laten stoven met een sjalotje, passata toevoegen, Italian mix kruiden en een paar druppels balsamico-azijn.
- Afwerken met verse basilicum of Floral summer kruiden.
Thaise balletjes
- Gehakt mengen met fijngehakt sjalotje en Red curry kruiden, peper en zout.
- Bakken in olijfolie.
- Voor de saus: Een sjalotje in olijfolie stoven en een eetlepel rode currypasta toevoegen. Kokosmelk toevoegen, laten indikken en Red curry kruiden toevoegen.
Zweedse balletjes
- Gehakt mengen met fijngehakt sjalotje en Baharat kruiden, peper en zout.
- Bakken in olijfolie.
- Voor de saus: een bloemkool stomen/koken en mixen met melk, een eetlepel mosterd en Humus Falafel kruiden, peper en zout.
shop de recepten
Miraval Olijfolie 500ml
€ 34,95Peugeot Tan Hoi - Vietnam zwarte peper 140gr
€ 14,90