W-sthof-Classic-vleesvork

Wüsthof

Wüsthof Classic vleesvork 18cm

109,00
Op voorraad Dit artikel lijkt jammer genoeg niet op voorraad in onze webshop. Bel +32 50 40 00 13 of contacteer je Dhondt-winkel om de beschikbaarheid in onze winkel na te gaan.
Omschrijving
De vleesvork is ideaal om braadvlees en ham bij het trancheren vast te houden en de stukken vlees in de bakpan of in de braadpan te keren.
Productnummer:
22621
Barcode:
4002293141046
Merk:

Gerelateerde producten

Zwilling Spectrum vleesmes 16cm

139,00
Op voorraad Op voorraad

Forged VG10 wortelhout uitbeenmes

99,95
Op voorraad Op voorraad

Forged VG10 wortelhout slagersmes

114,95
Op voorraad Op voorraad

Forged Olive uitbeenmes

65,95
Op voorraad Op voorraad

Meer van dit merk

Wüsthof universeel mes getand rood

4,95
Op voorraad Op voorraad

Wüsthof Classic groentemes 8cm

69,00
Op voorraad Op voorraad

Wüsthof Gourmet tomatenmes 12cm

29,90
Op voorraad Op voorraad

Wüsthof Gourmet tomatenmes 14cm

34,90
Op voorraad Op voorraad

Winkelmandje
Winkels & Openingstijden
12.png

Dhondt Brugge

Torhoutsesteenweg 100
8200 Brugge

ma - za : 10:00 - 18:00
zo : Gesloten
+32 50 40 00 10
Meer Informatie

11.png

Dhondt Sint-Martens-Latem

Kortrijksesteenweg 115
9830 Sint-Martens-Latem

ma - za : 10:00 - 18:00
zo : Gesloten
+32 92 80 01 91
Meer Informatie

10.png

Dhondt Roeselare

De Munt 44
8800 Roeselare

ma - za : 10:00 - 18:00
zo : Gesloten
+32 51 22 76 92
Meer Informatie

Klantenservice

Vragen over een van onze producten of over je bestelling?

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag van 8:00 tot 16:00 op +32 (0)50 40 00 13.

Springen je vragen soms op onverwachte momenten de kop op? Mail ons dan via info@dhondt.be of stuur ons een whatsappje op +32 (0) 467 09 75 88, we helpen je zo snel mogelijk.

menu
Favoriet
Mijn account
2
Aanmelden

Welkom terug! Log hier in op jouw account.

*
*
OF
1
Maak een nieuw account
1

Registreer je en geniet van 5% loyaltykorting. Zo krijg je 5% van je aankoopsom in mindering bij je volgende aankoop. Lees hier de FAQ.