GEEF JEZELF 15% CADEAU!

Ook in deze bizarre periode lanceren we onze eindejaarsactie. Zo krijg je van 1 november 2020 tot en met 30 november 2020 bij je aankopen een geschenkbon* ter waarde van 15% op het betaalde bedrag! Deze geschenkbon kan je gebruiken bij een volgende aankoop. Een uitgelezen moment om je tafelaccessoires, keukenmateriaal of interieur een update te geven of kerstcadeaus te kopen, én daarbij jezelf al een vroeg eindejaarsgeschenk te geven!

Ook naar goede gewoonte brengen we in november ons eindejaarsmagazine uit, boordevol geschenkideeën, interessante weetjes, de laatste nieuwe trends en een ruim assortiment op vlak van koken, gedekte tafel interieur & geschenken.
Iets gezien wat je leuk vindt in ons magazine? We maakten onze cadeaugids volledig aanklikbaar. Zo wordt shoppen vanuit je kot nog makkelijker!
*Actie is geldig op alle artikelen uitgezonderd: promoties, huwelijkslijsten, voeding, omruilingen en aankoop van geschenkbonnen. Actie is niet cumuleerbaar met andere voordelen en acties. De geschenkbon is aftrekbaar bij een volgende aankoop. Geldig op alle aankopen in november en bij nieuwe bestellingen geplaatst tussen 01-11-2020 t/m 30-11-2020 en volledig voldaan. Waardebon berekend op betaald bedrag in contanten. Waardebon is niet omzetbaar in contanten. Bij retourzenden vervalt de geschenkbon of indien reeds ingewisseld, wordt het afgehouden van het terug te betalen bedrag. Berekening van de waardebon in het winkelmandje is niet bindend bij foutieve weergave. (*) vb: je koopt een artikel van 50 euro, een waardebon van 5 euro en een artikel in promotie van 10 euro. Je betaalt contant of met de kaart 65 euro en ontvangt een waardebon van 7,50 euro.

Errata: promotie Iittala Kastehelmi theelichthouders 3+1 i.p.v. 2+1


NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van alle nieuws en promoties