- Aanstekers & branders
- Citruspersen
- Groentesnijders
- Garneer- & uitsteekvormen
- Ijsscheppen & -vormen
- Keukengerei overige
- Keukenthermometers
- Kloppers & gardes
- Knoflookpersen
- Maatbekers & -cups
- Mengkommen
- Notenkrakers
- Openers
- Pureestampers
- Raspen, schillen & snijden
- Spatelhouders
- Spatels, lepels, tangen & kwasten
- Timers
- Vergieten
- Weegschalen
- Zeven & trechters
- Pastamakers & -accessoires
- Airfryers
- Blenders
- Broodroosters
- Espressomachines
- Foodprocessors
- Frisdrankmakers
- Fun cooking
- Multicookers
- Grills
- Keukenapparatuur overige
- Keukenrobots
- Koffiemolens
- Koffiezetapparaten
- Melkopschuimers
- Mixers
- Pastamakers
- Sapcentrifuges & citruspersen
- Snijmachines
- Theemakers
- Vacuummachines
- Waterkokers
- Wafelijzers
Dhondt
Workshop: Snijtechnieken 31/05 Brugge
Julienne of brunoise snijden, je komt deze termen wel eens tegen in recepten, maar hoe zit het precies? In deze workshop leer je de basics onder de knie te krijgen onder begeleiding van Chef Bart Vanhevel.
Je krijgt uitgebreid uitleg over de verschillende snijtechnieken, je oefent ze op tal van ingrediënten & je leert handige tips & tricks over wokken en het gebruik van een teppanyaki.
Geniet tijdens de workshop van een overheerlijk zelfbereidde 3-gangenmenu:
- Springrolls met groenten
- Wok van groenten en zoetzure saus en kip
- Suzetteflensjes
Tijdens de workshop bekijken we verschillende types messen: een schilmes, een koksmes, een trancheermes… en hun toepassing. Ook leer je hoe je je messen beschermt, onderhoudt en scherp houdt.
Deze workshop is toegankelijk voor zowel mensen zonder als met enige snijervaring.
Je hoeft niets mee te brengen. Wij zorgen voor alle ingrediënten en het nodige materiaal. Tijdens de workshop geniet je bovendien van een heerlijk 3-gangenmenu, inclusief (alcoholvrije) dranken.
Praktisch:
Datum: vrijdag 31 mei 2023
Tijdstip: 19u - 22u
Locatie: Dhondt Brugge (Torhoutsesteenweg 100)
Kosteloos annuleren kan tot 48u voor de workshop.