Mini Citrus Rozemarijn upside-down cakes


Deze kleine, maar verfijnde blender cakes zijn een echte eyecatcher én zitten boordevol smaak. De rozemarijnsiroop zorgt ervoor dat de cakes niet snel uitdrogen en je zo makkelijk kan bewaren.


Ingrediënten

157 g amandelen
1 1/2 tl verse rozemarijn zonder takjes
120 g bloem
1 1/2 tl bakpoeder
1 tl fijn zeezout
1/2 tl baksoda

Bereiding

Verwarm de oven voor op 350°F/180°C/gas 4. Spuit twee muffinvormpjes met 12 kopjes royaal in met kookspray. Bestrooi de bodem van elke holte met een paar snufjes suiker. Opzij zetten.


Text...

Shop dit recept

<%ProductList-49%>
Winkelmandje
Winkels & Openingstijden
12.png

Dhondt Brugge

Torhoutsesteenweg 100
8200 Brugge

ma - za : 10:00 - 18:00
zo : Gesloten
+32 50 40 00 10
Meer Informatie

11.png

Dhondt Sint-Martens-Latem

Kortrijksesteenweg 115
9830 Sint-Martens-Latem

ma - za : 10:00 - 18:00
zo : Gesloten
+32 92 80 01 91
Meer Informatie

10.png

Dhondt Roeselare

De Munt 44
8800 Roeselare

ma - za : 10:00 - 18:00
zo : Gesloten
+32 51 22 76 92
Meer Informatie

Favoriet
Mijn account
*
*
OF