Koken
Keukengerei
Organiseren & bewaren
Microgolf Cookware
- Aanstekers & branders
- Citruspersen
- Groentesnijders
- Garneer- & uitsteekvormen
- Ijsscheppen & -vormen
- Keukengerei overige
- Keukenthermometers
- Kloppers & gardes
- Knoflookpersen
- Maatbekers & -cups
- Mengkommen
- Notenkrakers
- Openers
- Pureestampers
- Raspen, schillen & snijden
- Spatelhouders
- Spatels, lepels, tangen & kwasten
- Timers
- Vergieten
- Weegschalen
- Zeven & trechters
- Pastamakers & -accessoires
Keukenapparatuur
Kruiden & specerijen
- Airfryers
- Blenders
- Broodroosters
- Espressomachines
- Foodprocessors
- Frisdrankmakers
- Fun cooking
- Multicookers
- Grills
- Keukenapparatuur overige
- Keukenrobots
- Koffiemolens
- Koffiezetapparaten
- Melkopschuimers
- Mixers
- Pastamakers
- Sapcentrifuges & citruspersen
- Snijmachines
- Theemakers
- Vacuummachines
- Waterkokers
- Wafelijzers
Tafelen
Interieur
Mini Citrus Rozemarijn upside-down cakes
Deze kleine, maar verfijnde blender cakes zijn een echte eyecatcher én zitten boordevol smaak. De rozemarijnsiroop zorgt ervoor dat de cakes niet snel uitdrogen en je zo makkelijk kan bewaren.
Ingrediënten
157 g amandelen
1 1/2 tl verse rozemarijn zonder takjes
120 g bloem
1 1/2 tl bakpoeder
1 tl fijn zeezout
1/2 tl baksoda
1 1/2 tl verse rozemarijn zonder takjes
120 g bloem
1 1/2 tl bakpoeder
1 tl fijn zeezout
1/2 tl baksoda
Bereiding
Verwarm de oven voor op 350°F/180°C/gas 4. Spuit twee muffinvormpjes met 12 kopjes royaal in met kookspray. Bestrooi de bodem van elke holte met een paar snufjes suiker. Opzij zetten.
Text...
Shop dit recept
<%ProductList-49%>