GEEF JEZELF 15% CADEAU!

Geniet van 2 november 2019 tot en met 1 december 2019 van onze speciale eindejaarsactie en krijg bij je aankopen een geschenkbon* ter waarde van -15% op het betaalde bedrag! Deze geschenkbon kan je gebruiken bij een volgende aankoop. Een uitgelezen moment om uw tafelaccessoires, keukenmateriaal of interieur grondig na te zien voor de komende feestperiode en jezelf al een vroeg eindejaarsgeschenk te geven! Kom snel langs in onze winkel in Brugge, Sint-Martens-Latem, Roeselare of shop online!

In november brengen we naar goede gewoonte ook ons eindejaarsmagazine uit, boordevol geschenkideeën, interessante weetjes, de laatste nieuwe trends en een ruim assortiment op vlak van koken, gedekte tafel interieur & geschenken.
De digitale versie bekijk je hier, maar je kan ook je gratis exemplaar ophalen in een van onze winkels.


Lees hier ons FW magazine 2019*Actie is geldig op alle artikelen uitgezonderd: promoties, huwelijkslijsten, workshops, omruilingen en aankoop van geschenkbonnen. Actie is niet cumuleerbaar met andere voordelen en acties. De geschenkbon is aftrekbaar bij een volgende aankoop. Geldig op alle aankopen in november en bij nieuwe bestellingen geplaatst tussen 02-11-2019 t/m 1-12-2019 en volledig voldaan. Waardebon berekend op betaald bedrag in contanten. Waardebon is niet omzetbaar in contanten. Online: Indien je tijdens deze periode een online aankoop plaatst ontvangt je je -15% bon bij je bestelling. Bij retourzenden vervalt de geschenkbon of indien reeds ingewisseld, afgehouden van het terug te betalen bedrag. Alle uitzonderingen zijn ook online van toepassing. Berekening van de waardebon in het winkelmandje is niet bindend bij foutieve weergave. (*) vb: je koopt een artikel van 50 euro, een waardebon van 5 euro en een artikel in promotie van 10 euro. Je betaalt contant of met de kaart 65 euro en ontvangt een waardebon van 7,50 euro.
NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van alle nieuws en promoties