Hulp nodig? 050/40 00 13 (ma-za) & mail

 GEEF JEZELF 15% CADEAU!

Geniet van 3 november 2018 tot en met 1 december 2018 van onze speciale eindejaarsactie en krijg bij je aankopen een geschenkbon* ter waarde van -15% op het betaalde bedrag! Deze geschenkbon kan je gebruiken bij een volgende aankoop. Een uitgelezen moment om uw tafelaccessoires, keukenmateriaal of interieur grondig na te zien voor de komende feestperiode en jezelf al een vroeg eindejaarsgeschenk te geven! Kom snel langs in onze winkel in Brugge, Sint-Martens-Latem, Roeselare of shop online! 

In november brengen we naar goede gewoonte ook ons eindejaarsmagazine uit, boordevol geschenkideeën, interessante weetjes, de laatste nieuwe trends en een ruim assortiment op vlak van koken, gedekte tafel interieur & geschenken.
De digitale versie bekijk je hier, maar je kan ook je gratis exemplaar ophalen in een van onze winkels.


*Actie is geldig op alle artikelen uitgezonderd: promoties, huwelijks- of geschenklijsten, workshops, omruilingen en betaling met of aankoop van geschenkbonnen. Actie is niet cumuleerbaar met andere voordelen en acties. De geschenkbon is aftrekbaar bij een volgende aankoop. Geldig op alle aankopen in november en bij nieuwe bestellingen geplaatst tussen 03-11-2018 tot 1-12-2018 en volledig voldaan. Waardebon berekend op betaald bedrag in contanten (na aftrek van eventueel ingeruilde geschenk-, waarde- of tegoedbonnen. Waardebon is niet omzetbaar in contanten. Online: Indien u tijdens deze periode een online aankoop plaatst ontvangt je je -15% bon bij je bestelling. Bij retourzenden vervalt de geschenkbon of indien reeds ingewisseld, afgehouden van het terug te betalen bedrag. Alle uitzonderingen zijn ook online van toepassing. Berekening van de waardebon in het winkelmandje is niet bindend bij foutieve weergave. (*) vb: je koopt een artikel van 50 euro, een waardebon van 5 euro en een artikel in promotie van 10 euro. Je betaalt contant of met de kaart 65 euro en ontvangt een waardebon van 7,50 euro. Je betaalt echter een deel van je aankopen met een waardebon van 10 euro dan bedraagt je geschenkbon 6 euro. 
NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van alle nieuws en promoties