Boek je winkelafspraak voor Brugge, Sint-Martens-Latem of Roeselare.

Geschenklijst

Ben je binnenkort jarig? Net verhuisd naar je nieuwe stulp? Of ben je bezig met je verlanglijstje voor Kerst & Nieuw samen te stellen? Dit is je kans om dat prachtige woonaccessoire, die handige keukentools of dat unieke meubelstuk te vragen. Maak simpelweg een Dhondt cadeaulijst aan en stuur die naar je vrienden, collega’s, kennissen… Zo krijg je de dingen die je écht graag wil en hoef je nooit meer te veinzen dat je een geschenk leuk vindt.


Huwelijkslijst

Trouw je binnenkort met de liefde van je leven? Dan herken je zeker en vast volgende vraag “En, wat willen jullie voor cadeau?”. Waar het vroeger enkel ging om een servies, bestek of pannenset, kies je nu uit een breed gamma items voor in je huis en tuin. Want zoiets bijzonders als een bruiloft vraagt om bijzondere cadeaus die een blijvende herinnering vormen aan die geweldige dag. Maar wat zet je nu precies op de cadeaulijst? We leiden je graag door onze verschillende uitgebreide collecties om zo je ultieme verlanglijst samen te stellen. Ons uitgebreide aanbod bestaat uit meer dan 100 topmerken, stuk voor stuk kwalitatieve collecties, in diverse prijscategorieën. Ongeacht je stijl, van klassiek romantisch tot strak design, bij ons vind je wat je zoekt.

Belangrijk: een huwelijkslijst kan je enkel in de winkel aanmaken. Je kan wel online al een geschenklijst aanmaken, maar deze wordt pas een huwelijkslijst wanneer deze is geregistreerd in een van onze winkels. Er zijn immers een aantal verschillen; zo worden de gekochte items niet meteen verzonden naar jullie (of de schenker), maar  achteraf, wanneer de lijst is afgelopen, beslissen jullie wat daadwerkelijk wordt aangekocht (want misschien heb je liever 12 borden i.p.v. 8 borden, 1 bowl en 3 mokken). 
Kom (samen) langs naar onze winkels, en na een verkennend gesprek worden jullie door onze uitgebreide collecties geleid. Samen beslissen jullie wat je op de lijst wil en vaak stellen we ook enkele ideeën voor die je dan persoonlijk kan invullen of veranderen. Om in alle rust tot een goede keuze te komen, mag je rekenen op een tijdsduur van 2 tot 4 uur.Maak meteen een digitale cadeaulijst aan

1. Voor je een lijst met je favoriete items kan aanmaken, moet je een account hebben en ingelogd zijn. Dat kan je hier.
Ga naar je account en klik nadien op 'mijn wenslijsten'. Hier kan je een nieuwe lijst aanmaken of je bestaande bekijken, aanpassen of verwijderen.

2. Bekijk ons uitgebreide aanbod meubelen, kookartikelen, gadgets… en voeg ze toe aan je cadeaulijst. Je kan steeds artikelen toevoegen en verwijderen van je lijst.

3. Deel de lijst met je vrienden en familie. De geschenken worden rechtstreeks naar jou, of naar de schenker gestuurd. Zo krijg jij alleen nog de dingen die je wil bij je volgende feestje!Zoek een geschenklijst 


Geef hieronder de naam van de geschenklijst in om je aan te melden.  Je kan één van de beide familienamen invoeren om de gewenste geschenklijst te zoeken.

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van alle nieuws en promoties