Hulp nodig? 050/40 00 13 (ma-za) & mail

Activiteiten

Workshop: Gevulde Pasta | Brugge

14-3-2019

Workshop: Gevulde Pasta | Brugge

Niets lekkerder dan verse pasta! Leer alle kneepjes van het vak om vers bereide pasta te maken. Leer het deeg maken, uitrollen en verwerken tot tortelloni en ravioli. Verder staan we stil bij de bereiding van de pastasaus. Wat kan kan wel, wat niet? En uiteraard tips om de pasta al dente te koken.

Tijdens de workshop maken we 2 soorten gevulde pasta met bijhorende sauzen.

De workshop wordt gegeven door de Italiaans-Beglische kookboekenauteur Isabella Cozzi van La Cucina di Isabella.

Praktisch:
Locatie en tijdstip: Dhondt Brugge
19u - 22u
Kostprijs: €50


Inschrijven?
Ga hier naar onze webshop en plaats het product in je winkelmandje. 
Vermeld bij het afrekenen of je eventuele voedselallergieën hebt.


De plaatsen zijn beperkt, dus snel inschrijven is de boodschap.
NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van alle nieuws en promoties