• Home
 • /
 • Outdoor
 • /
 • Big green egg
 • /
 • Big green egg
 • / Big Green Egg Medium met onderstel en zijtafels acacia

  Big Green Egg Medium met onderstel en zijtafels acacia

  Big Green Egg

  refnr: 55172
  Terug
  €1592,00
  Voorraad:

  Bij aankoop van een BGE minimax, medium, large of extralarge krijg je een gratis kerstpakket met 4 accessoires
  - Grijptang met silicone
  - Led string
  - Muts
  - Kerstbal

  De Medium is een slagje kleiner dan de Large maar heeft dezelfde kwaliteiten. Het is na de Large, de meest populaire maat. De Big Green Egg Medium is een compleet keukentoestel om samen met familie en vrienden te genieten van de meerwaarde van Big Green Egg.

  Door het rooster van 38 cm kan je op de Big Green Egg Medium probleemloos voor 8 personen grillen, roken, stoven of bakken. Bijgerechtjes kunnen er ook blij, zo hoef je niet meer de keuken in.

  Vier tot zes kilo vlees kan je er in één keer langzaam op garen. Kort grillen van kleinere porties kan ook. Groenten, schaaldieren en verse vis bereidt je met behulp van verschillende accessoires. Zelfs de lekkerste pizza's en brood van steenovenkwaliteit bereid je in de Big Geen Egg Medium door de Plate Setter en de Big Green Egg pizzasteen te gebruiken.

  In dit pakket zijn de zijtafels en het onderstel inbegrepen.  Daarenboven monteren wij gratis uw Big Green Egg.

  PRODUCTDETAILS
  RVS luchtschuif en grillrooster
  Weersbestendige en instelbare thermometer in deksel
  Gietijzeren multifunctionele margrietschijf
  Dubbele glazuurlaag op de keramieke gehuizing voor een optimale bescherming tegen weer en wind
  Dubbel scharniersysteem aan het deksel
  Vuurvast vilt
  Vorstbestendig
  Eenvoudig te reinigen
  Buitenzijde Big Green Egg blijft relatief koel

  Dhondt is dé Big Green Egg specialist bij uitstek. Als één van de grootste dealers hebben wij steeds het merendeel van de producten op voorraad alsook de bijhorende accessoires. Voor een uitgebreide kennismaken en uitleg de Big Green Egg nodigen wij je graag uit in onze winkels. Ook organiseren wij op zeer geregelde basis kookdemonstraties met de Big Green Egg. In levende lijve zie je wat je allemaal met het toestel kan doen: grillen, bakken, koken, stoven en roken, maar ook brood en pizza pakken behoren tot de mogelijkheden.
  OVER DE BIG GREEN EGG
  De Big Green Egg is gebaseerd op de ruim 3000 jaar oude Aziatische kleioven, een zogenaamde 'kamado'. In de vorige eeuw proefden de in Japan gelegerde Amerikanen hoe smaakvol en sappig de gerechten waren die hierin werden bereid en namen deze karakteristieke kleipot mee naar de VS om ook het thuisfront van deze heerlijke bereidingswijze te laten genieten.
  Door haar deuren in Atlanta te openen maakte Big Green Egg het vanaf 1974 voor de hele Amerikaanse bevolking mogelijk dit Aziatische kleinood aan te schaffen. Het bedrijf begon met het importeren van Japanse en Chinese kamado's. Gaandeweg ontwikkelden zij echter een geperfectioneerde variant met behulp van moderne technieken en materialen zoals door NASA ontwikkeld keramiek. Er werd gekozen om deze in Mexico te laten produceren gezien de indrukwekkende geschiedenis en de bijhorende productiemethodes van het land op het gebied van keramiek. Voordat een Big Green Egg de fabriek verlaat ondergaat deze nog een laatste, zeer nauwkeurige controle. De fabriek is ISO 9001 UL gecertificeerd en voldoet hierdoor aan de hoogste kwaliteitsnormen die voor deze bedrijfstak gelden.
  Door deze ultieme combinatie van de constructie, het fabriceren en het ongeëvenaarde keramiek is een Big Green Egg een zeer duurzaam kooktoestel met een langere levensduur dan vergelijkbare soorten. Natuurlijke klei en gewone keramieksoorten zijn minder solide, weersbestendig en warmte-isolerend dan het door NASA ontwikkelde keramiek. Het keramiek van Big Green Egg kan minstens honderdduizend keer worden verhit zonder aan kwaliteit in te boeten.
  Buiten koken heeft hierdoor een andere dimensie gekregen waar iedere bezitter van een Big Green Egg het hele jaar door van kan genieten. De buitentemperatuur heeft, door het hoogwaardige keramiek, geen invloed op de temperatuur binnen de Egg. Mooi gegrild, mals vlees of een heerlijke vis in zoutkorst, roergebakken schelpdieren en een stoere stoofpot, knapperig brood en pizza's met een krokante bodem of delicate desserts... je kan ze zomer én winter op de Big Green Egg bereiden!

  • Snelle levering
  • Gratis verzending
   vanaf €40
  • Afhalen mogelijk
   in 3 winkels
  • Kwaliteit & service
  NIEUWSBRIEF

  Blijf op de hoogte van alle nieuws en promoties