• Home
 • /
 • Outdoor
 • /
 • Big green egg
 • /
 • Big green egg
 • / Big Green Egg Large met onderstel, zijtafels en hoes

  Big Green Egg Large met onderstel, zijtafels en hoes

  Big Green Egg

  refnr: 52698
  Terug
  €2107,00
  Voorraad:

  Bij aankoop van een BGE minimax, medium, large of extralarge krijg je een gratis kerstpakket met 4 accessoires
  - Grijptang met silicone
  - Led string
  - Muts
  - Kerstbal

  De Large is hét populairste model. Het is een compleet keukentoestel om samen met familie en vrienden te genieten van de meerwaarde van Big Green Egg. Het rooster van 46 cm biedt genoeg ruimte om diverse bereidingen te combineren zoals vlees, vis en bijgerechten. Zelfs ovenschalen en pannen voor groente- en aardappelgerechten kunnen rechtstreeks op het rooster geplaatst worden. Je hoeft de keuken dus niet meer in. Ben je een familie van 3 of 4 mensen en nodig je graag wat vrienden uit, ga dan zeker voor dit formaat.

  Door het dubbele veersysteem tussen de basis en het deksel is het comfort van openen en sluiten van de Large nog groter. Van alle modellen van de Big Green Egg zijn voor de Large de meeste accessoires te verkrijgen. De verschillende soorten 'verhogers' en rekken maken het mogelijk om tot 10 kg vlees of vis tegelijk klaar te maken en met de speciaal ontwikkelde roestvrijstalen paëllapan behoort ook het bereiden van dit eenpansgerecht in de Big Green Egg tot de mogelijkheden.

  Net als alle andere modellen van de Big Green Egg is de Large het hele jaar door te gebruiken. Alleenstaand met een onderstel of geïntegreerd in een tafel zodat je een echte buitenkeuken krijgt, alles is mogelijk.

  In dit pakket is tevens het onderstel inbegrepen.  Daarenboven monteren wij gratis uw Big Green Egg.

  PRODUCTDETAILS
  RVS luchtschuif en grillrooster
  Weersbestendige en instelbare thermometer in deksel
  Gietijzeren multifunctionele margrietschijf
  Dubbele glazuurlaag op de keramieke behuizing voor een optimale bescherming tegen weer en wind
  Dubbel scharniersysteem aan het deksel
  Vuurvast vilt
  Vorstbestendig
  Eenvoudig te reinigen
  Buitenzijde Big Green Egg blijft relatief koel

  Dhondt is dé Big Green Egg specialist bij uitstek. Als één van de grootste dealers hebben wij steeds het merendeel van de producten op voorraad alsook de bijhorende accessoires. Voor een uitgebreide kennismaken en uitleg de Big Green Egg nodigen wij je graag uit in onze winkels. Ook organiseren wij op zeer geregelde basis kookdemonstraties met de Big Green Egg. In levende lijve zie je wat je allemaal met het toestel kan doen: grillen, bakken, koken, stoven en roken, maar ook brood en pizza pakken behoren tot de mogelijkheden.

  OVER DE BIG GREEN EGG
  De Big Green Egg is gebaseerd op de ruim 3000 jaar oude Aziatische kleioven, een zogenaamde 'kamado'. In de vorige eeuw proefden de in Japan gelegerde Amerikanen hoe smaakvol en sappig de gerechten waren die hierin werden bereid en namen deze karakteristieke kleipot mee naar de VS om ook het thuisfront van deze heerlijke bereidingswijze te laten genieten.

  Door haar deuren in Atlanta te openen maakte Big Green Egg het vanaf 1974 voor de hele Amerikaanse bevolking mogelijk dit Aziatische kleinood aan te schaffen. Het bedrijf begon met het importeren van Japanse en Chinese kamado's. Gaandeweg ontwikkelden zij echter een geperfectioneerde variant met behulp van moderne technieken en materialen zoals door NASA ontwikkeld keramiek. Er werd gekozen om deze in Mexico te laten produceren gezien de indrukwekkende geschiedenis en de bijhorende productiemethodes van het land op het gebied van keramiek. Voordat een Big Green Egg de fabriek verlaat ondergaat deze nog een laatste, zeer nauwkeurige controle. De fabriek is ISO 9001 UL gecertificeerd en voldoet hierdoor aan de hoogste kwaliteitsnormen die voor deze bedrijfstak gelden.

  Door deze ultieme combinatie van de constructie, het fabriceren en het ongeëvenaarde keramiek is een Big Green Egg een zeer duurzaam kooktoestel met een langere levensduur dan vergelijkbare soorten. Natuurlijke klei en gewone keramieksoorten zijn minder solide, weersbestendig en warmte-isolerend dan het door NASA ontwikkelde keramiek. Het keramiek van Big Green Egg kan minstens honderdduizend keer worden verhit zonder aan kwaliteit in te boeten.

  Buiten koken heeft hierdoor een andere dimensie gekregen waar iedere bezitter van een Big Green Egg het hele jaar door van kan genieten. De buitentemperatuur heeft, door het hoogwaardige keramiek, geen invloed op de temperatuur binnen de Egg. Mooi gegrild, mals vlees of een heerlijke vis in zoutkorst, roergebakken schelpdieren en een stoere stoofpot, knapperig brood en pizza's met een krokante bodem of delicate desserts... je kan ze zomer én winter op de Big Green Egg bereiden!

   

  • Snelle levering
  • Gratis verzending
   vanaf €40
  • Afhalen mogelijk
   in 3 winkels
  • Kwaliteit & service
  NIEUWSBRIEF

  Blijf op de hoogte van alle nieuws en promoties